Anette Fink Jacobsen, ny næstformand i FOA Sydfyn

Først vil jeg sige tak for valget!

Jeg er glad og stolt over at være valgt som Næstformand i FOA Sydfyn. Jeg brænder for at komme i gang med arbejdet, og jeg glæder mig til at fordybe mig i de arbejdsopgaver, der bliver mine. Jeg vil gøre mit bedste for at leve op til de forventninger, der er til mig.

Og nu lidt om mig:
Jeg er gift med Pavia. Vi har 3 voksne børn, 3 svigerbørn og 2 børnebørn. Vi bor på Thurø og har fire katte, en dværgpapegøje og en hund.
Jeg kommer oprindeligt fra Esbjerg, flyttede til Thurø i starten af januar 1990.

I min tid som tillidsvalgt har jeg haft en naturlig gang i FOA Sydfyn. Jeg har været næstformand i pædagogisk sektor og afdelingsbestyrelsesmedlem siden 2007. Min interesse for arbejdet i FOA er lige så stille vokset, og jeg brænder for at kunne gøre en indsats for medlemmerne.

For mig er det er vigtigt, at medlemmerne ved, hvilken gavn de har af at være medlem af en overenskomstbærende fagforening – en fagforening, der har forhandlingsretten, når der er brug for at lave aftaler.

Som tillidsvalgt oplevede jeg, at det gode samarbejde, jeg havde med FOA Sydfyn, var afgørende for den indsats jeg kunne yde som TR/FTR. Den erfaring vil jeg bruge når jeg, sammen med den øvrige politiske ledelse i afdelingen, samarbejder med FOA Sydfyns tillidsvalgte om arbejdet for medlemmerne.

Jeg vil gøre det bedste jeg kan for at løse de opgaver, der lander på mit bord. Jeg vil engagere mig og yde alt det jeg kan, som den jeg er.


Anette Fink Jacobsen
Afdelingsnæstformand
FOA Sydfyn