Medmenneskelige Betina, kæmperen Brith, gaven Emil, benhårde Jannie og lydhøre Maj-Britt

Fem af FOA SOSUs tillidsvalgte var blandt de nominerede i konkurrencen ”Årets TR”. Alle fik fantastiske ord med på vejen fra deres kolleger.

”Betina har været der for mig 100 procent.”

”Brith kæmper for alles retfærdighed, stort som småt.”

”Emil er en gave til os medarbejdere i hjemmeplejen”

”Vores leder har en stor respekt for Jannie.”

”Majbritt er en hjælpsom, dygtig og lydhør AMR.”

Der er ikke blevet sparet på de pæne ord i de indstillinger, som medlemmer af FOA SOSU har sendt ind i forbindelse med ”Årets TR”.

Årets TR er en prisfest, hvor både tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter bliver hyldet, og flere af FOA SOSUs dygtige tillidsvalgte var blandt de nominerede.

Prisen blev uddelt den 1. november – efter bladet gik i trykken. Derfor vides det ikke, om nogen fra FOA SOSU løb med en pris, men kollegernes anerkendelse har de.

Medmenneskelige Betina

Tillidsrepræsentant Betina Kisse Pedersen fra Hjemmeplejen Amager blev nomineret af en tidligere kollega, der gav hende blandt andet følgende ord med på vejen:

”Jeg har sagt mit job op i hjemmeplejen, da jeg fik angst til sidst grundet pres. Det var en ekstrem presset periode for mig, hvor Betina har hjulpet med ALT, selvom hun var klar over, at jeg har fået nyt job. Jeg var positivt chokeret over hvor professionel, hjælpsom og medmenneskelig Betina er. Betina vidste, at jeg har det rigtig hårdt, og har været der for mig 100%.”

Kæmperen Brith

Fællestillidsrepræsentant i Høje-Taastrup Kommune, Brith Dorph Josephsen, fik to nomineringer, og der blev blandt andet lagt vægt på hendes stædige kamp for retfærdighed.

”ALLE problemer/udfordringer bliver taget alvorligt, hørt og handlet på. Hvilket betyder uendeligt meget både for den enkelte og den samlede arbejdsplads”.

Også Brith Dorph Josephsens evne til at komme i dialog med politikerne og få dem til at troppe op til møder med FOA SOSUs medlemmer blev fremhævet.

Gaven Emil

Emil Ottesen, fællestillidsrepræsentant i Albertslund blev i sin nominering rost for blandt andet sit humør og sin evne til at være synlig i hverdagen.

”Han er en person, man altid kan gå til, og man får aldrig et kedeligt svar, fordi han bare altid er glad, uanset hvor presset han er. Han er en gave til os medarbejdere i hjemmeplejen. Emil siger aldrig nej - han vil gøre en forskel for os.”

Benhårde Jannie

Hele syv har peget på Jannie Hagbo som Årets TR. Hun er fællestillidsrepræsentant i Lyngby-Taarbæk og fremhæves blandt andet for sine resultater i forbindelse med lønforhandling.

”Hun har et stort overskud og er en stor støtte for os alle. Hun er helt igennem en fantastisk person - glemmer ofte sig selv, er på morgen, middag og aften. I skal møde hende, så vil i give mig ret”, lyder det i en af nomineringerne.

Foruden at være fællestillidsrepræsentant er Jannie Hagbo suppleant i FOA SOSUs bestyrelse.

Lydhøre Maj-Britt

Også arbejdsmiljørepræsentanter kan indstilles til ”Årets TR”, og i denne kategori finder man Maj-Britt Holm fra Plejecenter Kirstinehaven i Ballerup. Hun har ifølge nomineringen haft betydning for at få et problematisk arbejdsmiljø på ret køl:

”Maj-Britt er en hjælpsom, dygtig og lydhør AMR. Hun er gået aktivt ind i kampen for et bedre arbejdsmiljø, da vores hus var i frit fald. Hun har altid tid til en snak, når vi har noget på hjerte, og hun gør noget ved det." 

Priserne uddeles den 1. november. 

Lagt på den 07.09.2023