Mari-Ann Petersen (tv) er blevet afløst på formandsposten af Tina Græsted (th)
Foto: Mark Knudsen/Monsun

Farvel til en formand og goddag til en ny

Torsdag den 27. august tiltrådte Tina Græsted posten som formand for FOA SOSU efter et vemodigt farvel til tidligere formand Mari-Ann Petersen.

Det har længe stået klart, at Tina Græsted ville blive FOA SOSUs næste formand.

Men først efter en ekstraordinær generalforsamling den 27. august er hun formelt tiltrådt posten som afløser for tidligere formand Mari-Ann Petersen, der nu kan kalde sig pensionist.

Ingen kindkys

Rammerne omkring generalforsamlingen bar præg af, at der er coronasmitte i omløb, så pindemadderne var portionsanrettet, og der blev hverken sunget fællessang eller udvekslet kindkys.

Pæne ord var der derimod nok af, og det var en rørt Tina Græsted, der takkede salen for valget og sagde farvel til Mari-Ann Petersen:

”Tak for alt det, du har gjort for medlemmerne. Tak for dig”, sagde Tina Græsted og beskrev den tidligere formand som ”et meget politisk menneske” og et menneske, der aldrig sprang over, hvor gærdet var lavest, men altid insisterede på, at tingene skulle gøres ordentligt til medlemmernes bedste.

Mari-Ann Petersen kvitterede med en tak til Tina Græsted for et berigende samarbejde gennem de 4 år, de sammen har stået i spidsen for fagforeningen.

 

 

Fællessang gik ikke, men fanen fik en tur rundt i salen, mens det røde flag smældede fra soundboxen. 

 

 

Der var mere end én tåre i øjenkrogen, da Tina Græsted sagde farvel og tak til Mari-Ann Petersen.

 

Bestyrelsesmedlem Camilla Pedersen takkede den afgående formand for at have skabt et tillidsfuldt politisk rum i bestyrelsen.

 

 

 


Lagt på den 28.08.2020