Camilla Pedersen og Lisbeth Glaven

Hvem skal være faglig sekretær?

Camilla Pedersen og Lisbeth Glaven skal kæmpe om en plads som faglig sekretær i FOA SOSU. Læs og se, hvordan kandidaterne præsenterer sig selv inden valget. Der åbnes for brevstemmer i fagforeningen den 4. november.

Se Lisbeth Glavens valgoplæg og videopræsentation

Se Camilla Pedersens valgoplæg og videopræsentation

 

To kandidater, Lisbeth Glaven og Camilla Pedersen, stiller op til den ledige post som en af fagforeningens fire faglige sekretærer.

Lisbeth Glaven, 57 år, er social- og sundhedsassistent, tillidsrepræsentant Psykiatrisk Center Glostrup og frikøbt fællestillidsrepræsentant-suppleant i Region Hovedstadens Psykiatri, formand for Faglig Psykiatri Klub og medlem af fagforeningens bestyrelse.

Camilla Pedersen, 29 år, er social- og sundhedsassistent, tillidsrepræsentant på Demenscenter Bakkegården, medlem af fagforeningens bestyrelse, tidligere byrådsmedlem i Gladsaxe for Socialdemokratiet samt tidligere medlem af FOAs hovedbestyrelse for FOA Ungdom.

Valget foregår på generalforsamlingen den 18. november, og fra den 4. - 18. november kl. 12 kan der brevstemmes i fagforeningen i åbningstiden.