Fagforeningens personale og seniorklub bakker op

Udtalelse fra HK-klubben i FOA Social- og Sundhedsafdelingen

Fuld støtte og solidaritet med de offentligt ansatte – en løsning for alle!

HK-klubben i FOA SOSU udtaler sin fulde støtte til vores offentligt ansatte kolleger.

Arbejdsgiverne har varslet en voldsom lockout af vores kolleger på det offentlige område. Vi betragter det som et overgreb på vores kolleger og en uhørt eskalering af konflikten. Det er en eskalering vi ikke kan sidde overhørig, og derfor sender vi vores varmeste tanker og solidaritet til alle de offentligt ansatte, der står foran en konflikt.

Som privatansatte kan vi ikke passivt være vidner til, at arbejdsgiverne angriber de kolleger, der passer vores børn, vores ældre, vores syge m.v.

Vi står bag de offentligt ansattes rimelige krav, og arbejder sammen med de offentligt ansatte for et bedre kollektivt velfærdssamfund – til gavn for borgerne og de ansatte. Vi er som HK’ere også brugere af vores allesammens tilkæmpede velfærd. Derfor står vi sammen med de offentligt ansatte i deres kamp for ordentlige løn- og arbejdsforhold. Deres kamp er vores kamp.

Nok er nok – støt de offentligt ansattes overenskomstkamp – ja til kollektiv velfærd og ordentlige løn- og arbejdsforhold.

HK-klubben i FOA Social- og Sundhedsafdelingen

Seniorklubben bakker også op

Også fra fagforeningens seniorklub udtrykkes opbakning:

"Generalforsamlingen udtaler deres fulde støtte til vore kollegeri stat, regioner og kommuner, der lige nu kæmper for løn og arbejdsforhold", lyder det i en udtalelse fra den 13. marts.