Nu kan du få læselyst med dit medlemskort

Som medlem af FOA Social- og Sundhedsafdelingen kan du tage familien med på Arbejdermuseet ganske gratis. Du kan dermed få adgang til en helt ny udstilling, der skal give børn lyst til at læse. Udstillingen åbner 5. maj

Digteren Halfdan Rasmussen blev født som arbejderdreng og døde som alle børns rimhelt.

"Rimhelten Halfdan" er en ny udstilling på Arbejdermuseet, der skal give børn lyst til at læse.

I udstillingen omdannes Halfdans ABC til et univers, hvor børnene inviteres med på en interaktiv opdagelsesrejse, hvor de eksempelvis kan sejle på Ostenskipper Ostenfeldts ostebåd og plukke Tante Tulles tulipaner.

De kan fordybe sig i højtlæsning og selv forsøge sig som rimsmede og ordmagere - eller de kan nøjes med at suge til sig og lytte.

Udstillingen åbner den 5. maj.

Kom gratis ind

Som medlem af FOA Social- og Sundhedsafdelingen har du og din ægtefælle/samlever og hjemmeboende børn over 18 år gratis adgang til Arbejdermuseet i almindelig åbningstid. Børn og unge under 18 år har altid gratis adgang.

Ordningen omfatter de faste udstillinger og særudstillinger. Derudover er det også muligt at få vejledning i Arbejderbevægelsens bibliotek og arkiv.

For at du kan benytte dig af den gratis adgang, skal du huske at medbringe dit LO Pluskort, da det også fungerer som dit medlemskort af FOA Social- og Sundhedsafdelingen.

Få LO Plus kortet på din smartphone