"Tak, fordi I gør noget for Danmark"

FOA SOSU satte sit meget tydelige præg på Velfærdens Dag den 7. november.

Den 7. november var det Velfærdens Dag. Det blev markeret med aktiviteter over hele landet, ikke mindst i København med en demonstration ved Christiansborg.

For FOA SOSUs vedkommende startede demonstrationen allerede i gården på Godthåbsvej med varme pølser, inden det gik samlet flok ind mod byen.

Højlydt budskab

 ”Velfærd! Velfærd! Velfærd!”, lød det, så de mange forundrede forbipasserende ikke kan undgå at tænke over, at der er et alternativ til skattelettelser, når de om kort tid står i stemmeboksene.

På Staunings Plads stødte flere FOA-folk til, og så gik det mod Christiansborg, der blev indtaget ad bagvejen på grund af afspærringer på selve slotspladsen.

Ind imellem de politiske taler om velfærd og varme hænder stod blandt andre Wafande for underholdningen. Han benyttede lejligheden til en personlig hilsen til de mange fremmødte: ”Tak, fordi I er er så optur, og tak fordi, I gør noget for Danmark”.

 

 

 

 

 

  

Var du ikke med, kan du gøre noget for velfærden og for Danmark ved at skrive under her: https://www.danmarkforvelfaerd.dk/