Stormøde i Hjemmeplejen i Albertslund

Medarbejderne i Hjemmeplejen i Albertslund Kommune er inviteret til stormøde i morgen med Vestegnens Politi. Det sker efter, at politiet har udstedt forbud mod enhver adgang til Black Jackets lokaler på Værkstedsgården på grund af den verserende bandekonflikt

Alle medarbejdere i Hjemmeplejen i Albertslund Kommune er inviteret til stormøde med Vestegnens Politi i morgen – tirsdag den 24. maj. Her bliver det muligt at stille spørgsmål til politiet om de aktuelle risici ved, at banden Black Jackets er naboer til hjemmeplejen, der holder til i lokaler på Værkstedsgården i Albertslund.

Stormødet er kommet i stand efter, at Vestegnens Politi torsdag den 19. maj har lukket for al adgang til Black Jakets lokaler på Værkstedsgården, fordi politiet frygter, at en verserende bandekonflikt kan resultere i et angreb på Black Jackets. Adgangsforbuddet gælder indtil videre frem til torsdag den 2. juni.

Fællestillidsrepræsentant Susi Flex er glad for, at mødet bliver afholdt i morgen, så kollegaer der føler sig utrygge kan få svar på eventuelle spørgsmål. Selv har Susi Flex ikke oplevet, at det har været et problem, at Black Jackets har haft lokaler ved siden af hjemmeplejen. Der har været nogle enkle episoder, som hun mener skyldtes nogle misforståelser. Ifølge Susi Flex har kommunen i øvrigt handlet på den aktuelle situation. Aftenvagterne har siden weekenden kørt ud fra Albertslund Kommunes Rådhus og er desuden blevet budt på aftensmad som et ”plaster på såret”.