Politi beroliger ansatte i hjemmeplejen

Vestegnens Politi mener ikke, at de ansatte i hjemmeplejen i Albertslund Kommune behøver at være bange for banden Black Jackets. Aftenvagterne kører igen ud fra Værkstedsgården

Omkring 100 medarbejderne fra hjemmeplejen i Albertslund Kommune var mødt frem til stormøde med Vestegnens Politi i går - tirsdag den 24. maj – i kommunalbestyrelsens sal på Rådhuset. Et godt møde, ifølge fællestillidsrepræsentant Susi Flex, fordi medarbejderne, der føler sig utrygge ved, at banden Black Jackets har klublokaler ved siden af hjemmeplejens base, fik mulighed for at få svar på deres spørgsmål.

Politiet fortalte blandt andet, at adgangsforbuddet til Black Jackets lokaler alene gælder til den 2. juni. Hvad der senere vil ske, det kunne de ikke fortælle noget om for øjeblikket. Ifølge politiet afhænger alt af, hvordan den igangværende bandekonflikt udvikler sig. Politiet opfordrede desuden de fremmødt til at kontakte politiet, hvis de oplever ting ud over det sædvanlige eller hvis de bliver chikaneret. Politiet mente dog ikke, at hjemmeplejens medarbejdere skulle frygte chikane fra Black Jackets medlemmer.

Efter mødet kørte hjemmeplejens aftenvagter igen ud fra Værkstedsgården.