Vi fejrer Fagets Dag den 26. november

Ingen i år fejrer vi Fagets Dag den 26. november og præmierer de tre bedste faglige historier fra arbejdspladserne. Fortæl din/jeres historie på vores fælles facebookside for Fagets Dag og deltag i vores faglighedskonkurrence

Sidste år fejrede vi Fagets Dag for første gang den 26. november, fordi vi ønsker at sætte fokus på fagligheden for vores faggrupper i plejen på alle arbejdspladserne, hvor vores medlemmer arbejder.

Vi har i FOA Region Hovedstaden og FOA Roskilde besluttet, at Fagets Dag skal være en tilbagevendende begivenhed hvert år den 26. november.

Vær med til at fejre Fagets Dag på din arbejdsplads
Tag fat i din tillidsrepræsentant og hør, om der er arrangeret noget på jeres arbejdsplads, eller kom selv med gode ideer til arrangementer. Følg med i aktiviteter, arrangementer og konkurrence på Facebook.

Fagets dag på Facebook
Vi har i år oprettet en facebookside, hvor vi sammen kan fejre Fagets Dag. Her kan du se billeder fra arrangementer på arbejdspladserne. Du har også mulighed for at lægge billeder på, hvis I på din arbejdsplads vælger at afholde et arrangement i jeres faglige klub eller en anden aktivitet.
Opslagene på Facebook, må meget gerne deles så meget det er muligt.

Fagets Dags facebookside


Konkurrence ”Den gode faglige historie”

Du har måske selv - eller sammen med dine kolleger - haft en rigtig god oplevelse på din arbejdsplads... En hændelse, hvor netop din faglighed har gjort en forskel eller har været i fokus.
Fortæl om din/jeres gode faglige historie på vores facebookside fra den 1. oktober 2016. På selve dagen "Fagets Dag" den 26. november, vil vi udvælge de tre bedste historier, der alle vil få en præmie.