Tour De Future

Det er den 9. maj Cykelkaravanen Tour De Future kommer til Roskilde

Tour De Future kommer til Roskilde den 9. maj 2012.

FOA-Ungdom i Roskilde Støtter op om kravet om større bæredygtighed. Derfor er vi med i arrangementerne omkring cykelkaravanen Tour De Futures ophold i Roskilde den 9. og 10. maj 2012.

Det handler om at få flere til at få fokus på bæredygtighed op til Topmødet i Rio i sommer.
Cykelkaravanen starter i Skagen og ender på Christiansborg, og undervejs indsamles der også penge til et ungdomsprojekt i Nepal.

Cykelkaravanen Tour De Future, som er en cykelkaravane, som FOA Ungdom er medarrangør af, starter i Skagen den 11. april 2012 og slutter på Christiansborg den 16. maj 2012.

Der er stop i Roskilde den 9. - 10. maj 2012.

Cykelkaravanen kommer fra Holbæk den 9. maj , og vi møder den på Stændertorvet kl. 15.30. Der er dog gang i det loakle arrangement fra 15.00.

Der er mulighed for at deltage i cykelparaden byen rundt. Borgmester Joy Mogensen sætter karavanen i gang kl. 16.

Med Teknik- og miljøudvalgsformand Torben Jørgensen og afdelingsformand i FOA Bo Viktor Jensen på elcykler i spidsen går den lokale rundtur blandt andet igennem Kildegården, hvor der spilles udendørs sambamusik og til Musicon hvor vi kan afprøve den elektroniske pixlpark, før vi vender tilbage til torvet.

Tilbage på stændertorvet kan man hos Green Footsteps on Tour prøve de strømproducerende cykler og dansegulvet Silent Disco. Unicyklisterne fra Roskilde Gymnasitikforening og sambamusikerne fra Den Interaktive Musikskole, og man kan få fikset cyklen hos og købe kaffe og kage, mens man venter hos Roskilde Produktionsskole eller man kan købe suppe hos eleverne fra Roskilde Gymnasium.

Endelig er der også boder fra Karibu, Grøn hverdag og Quinoa udover Mellemfolkeligt Samvirke og en udstilling fra Dansk Cyklistforbunds lokale afdeling.

Torsdag den 10. maj 2012 kl. 12 er der fra Domkirkepladsen afgang til Farum for cykelkaravanen.


Vil du med Tour De Future fra Holbæk den 9. maj eller med fra Roskilde til Farum den 10. maj.