Juleteater
Klokkeklang og Hexeri med Focus Teater

(04/12) Julebørneteater aflystes øv

Kørselsadgangen til teatersalen var blokeret, så kulisserne kunne ikke komme frem.

Den gratis juleteaterforstilling for afdelingens medlemmer med børn og børnebørn blev en kedelig oplevelse.

Focus Teater ankom som aftalt på Sct. Jørgensbjerg skole kl. 13.00 - med deres kassevogn, hvor de har alt udstyr til forestillingen.
De kunne bare ikke køre ind i skolegården og læsse af på grund af, at der var lukket af med en jernlåge. Denne har aldrig været lukket i de 10 år, jeg har stået for teater på skolen.

I Roskilde kommune er det vores brandvæsen, der har opsyn med skolen lørdag-søndag, og dem kontaktede jeg for at få lukket op.
De ankommer til skolen kl. 13.30, og forsøger i en halv time at få lågen åbnet med alt det værktøj, de har - men uden held og forlader derfor atter skolen.

Jeg aftaler så med teatergruppen, at hvis vi kan finde en trækvogn på skolen og nogle hjælpere til at bære alt deres udstyr over til salen, så vil de prøve at nå at være klar til lidt over kl.15.00.
Det lykkes, at finde nogen til at hjælpe, men ikke at finde nogen trækvogn på skolen.

Klokken ca. 14.30 har jeg ikke flere løsningsmuligheder tilbage end at stå og modtage over 100 forældre og børn, som jeg godt kan forstå, var meget skuffede over ikke at skulle til juleteater med FOA.

Dette er forklaringen på, hvad det var der skete den dag, og hvorfor det gik, som det gik.

Jeg kan ikke lave det om - kun sige, at vi gjorde alt, hvad der var muligt for at gennemføre forestillingen - men desværre uden held.

Det er altid en fornøjelse at have vores medlemmer med familier til julebørneteater, så vi er rigtig kede af, at det ikke lykkedes i år.

Venlig hilsen
Bo Viktor Jensen
Afdelingsformand