OK24: De største lønstigninger i 30 år

De store fagområder er på plads og alle FOAs faggrupper kan se frem til reallønsfremgang, de lavest lønnede grupper bliver løftet, og der sikres bedre uddannelsesmuligheder for en lang række af FOAs medlemmer.
Det er et historisk godt resultat.
Nu kan skal de offentligt ansatte medlemmer stemme om aftalerne – og inden da afholdes der online informationsmøder, hvor aftalerne præsenteres.

Hovedbestyrelsen er blevet præsenteret for resultatet og på den baggrund anbefaler et stort fremtal, at der stemmes ja til den kommende urafstemning.

På forhånd var der indsendt mere end 4.000 krav. De fleste handlede om, at lønnen skulle hæves. Det er disse krav, der har været omdrejningspunktet for FOAs forhandlere, der har sikret de største lønstigninger i over 30 år.

Aftalerne indeholder meget andet end løn og for at du kan få det bedst mulige indblik inden du skal stemme, så afholdes der 3 webinarer.

På webinarerne vil forbundsformand Mona Striib og sektorerne præsentere resultaterne. Som deltager har du også mulighed for at stille spørgsmål til både formand og sektorformænd for de fire sektorer.

De tre webinarer bliver afholdt på følgende datoer, så sæt kryds i kalenderen allerede nu:

• 14. marts kl. 17 – 19

• 18. marts kl. 18 – 20

• 19. marts kl. 17 – 19

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret online via Zoom, og du skal ikke at tilmelde sig på forhånd. Du logger sig bare på den dag, hvor du ønsker at deltage. På dagen finder du linket ved at klikke ind på https://www.foa.dk/temaer/ok-forhandlinger/ok24#webinar

 

Vi glæder os til at se dig, dine kolleger og en masse medlemmer!