30 pædagogiske assistenter er klar til nye opgaver

Det er en af vores yndlingsopgaver at ønske nyuddannede pædagogiske assistenter tillykke med deres uddannelse. I dag er der dimension på SOSU H, hvor 30 glade elever modtog deres uddannelsesbevis fra uddannelseschefen.

Vi er kede af at vi ikke, som på vanlig vis, kan deltage og fejre jer på translokationsdagen, men vi håber at dagen bliver markeret på behørig vis.

Tillykke med troen på jeres pædagogiske kompetencer.


FOA Nordsjælland ønsker jer stort tillykke med uddannelsen og hilser velkomment at vi i dag har sendt ny faglært arbejdskraft ud i samfundet – det har vi i den grad brug for. Vi håber, at I vil gå ud og være gode ambassadører for uddannelsen til pædagogisk assistent, så I i fremtiden vil få endnu flere kolleger til at bidrage til vores fælles velfærd.

 

Tillykke med, at I har fået troen på jer selv og jeres pædagogiske kompetencer. Arbejdsfællesskabet har brug for jer. Held og lykke - vi er stolte af jer!

30 færdige pædagogiske assistenter

 

Der er kolleger på vej til jer!

Og til alle jer der også drømmer om at uddanne jer: Undersøg mulighederne sammen med os – det er aldrig for sent at komme i gang uanset, hvor lang tid siden det er siden du gik i skole sidst eller hvor meget erfaring med det pædagogiske område du har. 

Kontakt din FOA afdeling, hvis du er det mindste i tvivl. 

 

Praktiske oplysninger... 

Til dig, der har fået arbejde - Husk at give os besked - du kan klikke her 

Til dig, der ikke har fundet et arbejde endnu og er medlem af FOA's a-kasse, så læs her hvordan du skal forholde dig .

Til dig, der ikke er medlem af en a-kasse, så læs her


Se vores åbningstider
her

(Vær opmærksom på at faglig afdeling og a-kassen har forskellige åbningstider.)