Nekrolog

Vores gode kammerat Steen Andersen er pludselig gået bort den 13. december 2021.

I Steen har vi mistet en god kammerat, en fantastisk kollega og en rigtig fagforeningsmand.

Steen har været vores kollega i FOA Nordsjælland i mange år, hvor han var sektorformand. På trods af hans ledende rolle, bibeholdte Steen altid fødderne på jorden. Steen var medlemmernes mand, og brugte al sin tid på at varetage medlemmernes interesser, og gjorde det gerne døgnet rundt. Steen var med til at forme fremtiden. Steen har aldrig kigget sig tilbage, også selvom han enkelte gange stod overfor et fagligt nederlag – han var trofast mod de beslutninger der blev truffet i fællesskabet.

Steen arbejdede samtidig som serviceassistent på Nordsjællands Hospital, hvor han også var fællestillidsmand for FOA. Så sent som i sidste uge kunne han fejre 40 års jubilæum. Steen var også der en vellidt kollega, og en god faglig sparringspartner.

Steen var en sportsmand indenfor håndboldverdenen, hvor han var aktiv både på og udenfor banen. Steen havde desuden en kæmpe kærlighed til fodbold, og var en af de mest trofaste fans når det handlede om landsholdet. Dem fulgte han i tykt og tyndt – både herhjemme, men også i udlandet. Udover landsholdet fulgte Steen med i alt hvad der rørte sig med holdet Manchester United. Steen var stor fan af dem, og har fulgt holdet rundt om i hele verden.

Alle disse aktiviteter gjorde, at Steen havde et kæmpe netværk. Mange mennesker har derfor igennem årene nydt godt af Steen’s varme og lune person.

Selvom Steen tit var væk hjemmefra ift. arbejde og fodboldture, så var tankerne altid hos hans kæreste igennem mange år – Anette, og hos hans søster og to niecer, som vi sender de varmeste tanker til i denne svære tid.       

Det er et stort tab for alle, der har mødt Steen på sin vej.

Æret være Steen Andersens minde.

På gensyn gode kammerat.

  

Med venlig hilsen
p.v.a FOA Nordsjælland

Lene Lindberg
Afdelingsformand