Information om Coronavirus

Information til alle FOA Nordsjællands medlemmer om situationen omkring Coronavirus

Kære medlem - opdatering af situationen omkring Coronavirus.

13/3-2020

Link til fælles information på FOAs hjemmesider

12/3-2020

FOA Nordsjælland har besluttet, at en del medarbejdere arbejder hjemmefra, men det betyder ikke, at du ikke kan få fat i os.

Samtidig låser vi døren til afdelingen i Frederiksværksgade for personlig betjening, men fortvivl ikke - vi kan stadig hjælpe dig. Er du mødt op, så brug ringeklokken ved døren - så kommer vi ud til dig.

Hvis du er i afdelingen udenfor vores normale åbningstid kan du ringe til:

Steen Andersen - 21 68 44 32

Lene Lindberg - 24 21 56 72

Rie Hestehave - 30 92 92 82

Mette Linsaa - 24 21 06 30

 

Du kan også sende os en mail - så svarer vi så hurtigt vi kan. Vi kan ikke svare på alt, men vi gør vores bedste!

 


 

 

11/3-2020

Med baggrund i situationen omkring Corona-virus har FOA Nordsjælland valgt at aflyse kommende arrangementer i en periode, imens vi ser situationen an. Det vil påvirke nogle af jer der skulle have deltaget i arrangementerne, men vi håber på jeres forståelse.

Som faglig organisation bakker FOA Nordsjælland op om de retningslinjer som myndighederne foreskriver. Vi har – sammen med jer - et særligt ansvar, idet vi til dagligt bevæger os rundt blandt ældre, syge og udsatte borgere.  

Vi skal tage situationen alvorligt, påtage os et medansvar og være optaget af at undgå smittespredning. Raske og ressourcestærke kan bringe smitte videre. Så pas godt på hinanden og de borgere I møder via jeres arbejde.

Vi skal desuden opfordre til, at I følger arbejdsgivernes anvisninger på de enkelte arbejdspladserne.

Herudover kan i følge situationen og øvrige anvisninger omkring Coronavirus via sundhedsstyrelsens hjemmeside på www.sst.dk

Med venlig hilsen

Lene Lindberg

Afdelingsformand