Velfærdstalenter 2020

For tredje år i træk kårer FOA og Pensam 100 velfærdstalenter for deres indsats i frontlinjen.

For tredje år i træk kårer FOA Ungdom og Pensam 100 velfærdstalenter for deres indsats i frontlinjen. Dér hvor det går rigtig stærkt og hvor fagligheden skal være i orden.

To af FOA Nordsjællands mange velfærdshelte er blevet nomineret og udvalgt i år, og det er vi og sikkert også de utrolig stolte over.

Julie Bue Vorgod Pedersen arbejder som social- og sundhedshjælper i Allerød hjemmepleje er blevet nomineret af sin leder, som i den grad har set at Julie har kunnet vokse med de nye opgaver, hun får.

Nicoline Juul Nielsen arbejder som social- og sundhedsassistent på Psykiatrisk center Nordsjælland og blev nomineret for hendes store engagement og initiativ overfor den enkelte borger.

Desværre har Covid-19 sat en stopklods for en samlet fejring på Christiansborg, men vi i FOA Nordsjælland syntes ikke vi ville undlade at fejre de to stolte velfærdstalenter, så vi har i dag været på besøg hos Nicoline og Julie med en lykønskning.

Både Julie og Nicoline var meget overrasket over at blive nomineret, og måtte samtidig også lige undersøge, hvad PenSam er for en størrelse.

Julie fortæller: ”Det var et rigtigt stort skulderklap, at det er min leder, der har indstillet mig. Det er jeg stolt over - hun har virkelig set mig”. ”Mit arbejde som Social- og sundhedshjælper er utroligt spændene. Jeg møder, og taler med rigtigt mange forskellige borgere, som hver har en historie med sig. Jeg håber, at sådan en pris, kan være med til at sætte fokus på de gode oplevelser, man får som Social-og sundhedshjælper”.

Nicoline er enig i, at kåringen af  årets velfærdstalenter kan og bør være med til at promovere fagene og at vi bruger muligheden for at signalere, at det er vigtigt, at de der vælger faget har de rette menneskelige kompetencer. Nicoline er nemlig optaget af, at der i samspil med det professionelle virke som social og sundhedsassistent, skal være et omsorgsfuldt og empatisk menneske.  

Kære velfærdstalenter!

Stort tillykke med anerkendelsen, og med det I allerede har bidraget med i jeres faglige virke.

Velfærdstalent 2020Velfærdstalent 2020