Kender du et velfærdstalent?

Hvert år bliver 100 unge hyldet for deres arbejdsindsats i velfærdens tjeneste.

Blandt de nominerede er pædagogmedhjælperne, social- og sundhedsassistenterne og -hjælperne, portørerne, brandmænd, serviceassistenter osv. – ja, alle dem, som har viet deres liv til at hjælpe andre, og som gør en særlig forskel i deres daglige arbejde, både fagligt og menneskeligt.

Tag et kig på din arbejdsplads og se om ikke der skulle være en kollega under 36 år, som fortjener et ekstra skulderklap for sin indsats.

I 2019 blev omsorgsmedhjælper i Hillerød Kommune Steffen Goldschmidt kåret blandt årets 100 velfærdstalenter, og om den oplevelse siger han:

At blive nomineret og valgt til vældfærdstalent var ret overvældende. Det var også lidt underligt at skulle ind på Christiansborg og hyldes for ”bare” at gøre mit arbejde. Men det var også virkeligt rart at føle sig anerkendt af kollegaer og politikere. Det var sjovt at møde nogle af dem, man normalt kun ser på tv og opleve, at de er meget nysgerrige på, hvad der foregår ude i ”virkeligheden”.

Det er PenSam og FOA Ungdom som i fællesskab udvælger de 100 velfærdstalenter, som hyldes på Christiansborg den 30. april 2020.

Du har til den 29. februar 2020 til at nominere dit bud på årets velfærdstalent  læs mere

Steffen Goldschmidt