Info om Corona

Hvordan ser det ud med Corona i de syv kommuner, som FOA Nordsjælland dækker?

Ja, helt godt ser det ikke ud, da smittetallene er stigende her i Nordsjælland og med de nye restriktioner, har vi også været nødt til at lave ændringer i, hvilke af FOA Nordsjællands medarbejdere, der er til at få fat på i afdelingen, samt genindføre, at man kun kan komme i afdelingen efter aftale.

Det er en bekymrende situation, som vi i FOA følger med i hele tiden.

Vi ved, at mange af FOAs faggrupper/medlemmer arbejder lige midt i frontlinjen og dagligt konfronteres med ”Corona-udfordringer”, når arbejdet skal passes.

Vi ved, at I og jeres kolleger gør alt for at passe på jer selv, jeres familier, hinanden og de borgere/patienter I møder.

Og det er i sig selv en svær opgave.

Mange steder har der været / og er stadig lukket af for f.eks. besøg af pårørende på diverse plejecentre, sygehusafdelinger, og i andre sektorer er udfordringen ekstra opgaver i form af rengøring eller planlægning af udelukkende udendørs aktiviteter.

Den såkaldte Corona-træthed har i den grad meldt sig ,og det skal vi i fællesskab sørge for at jeres arbejdsgivere har for øje.  

Vi ved, at det er en presset situation I står i – uanset hvilken sektor I arbejder i.

Corona påvirker os alle på den ene eller anden måde – både privat og arbejdsmæssigt.

Har du spørgsmål ift. rettigheder, opgaveløsningen, restriktioner mv. i relation til jeres arbejde, så tøv ikke med at kontakte afdelingen eller din TR/FTR for rådgivning.

Vi står klar til at hjælpe med eventuelle problemstillinger.