Meget lav arbejdsløshed indenfor FOAs område

I FOA Nordsjællands dækningsområde er arbejdsløshedsprocenten nu så lav at det er et problem at rekruttere uddannet personale til ledige stillinger på ældre og til dels også på børneområdet.

Det er selvfølgelig rigtig positivt, at der ikke er ret mange der står uden arbejde, men det er et problem på arbejdspladserne, at der ikke kan rekruttere personale med de rigtige kompetencer til ledige stillinger.

Det betyder, at der er mange vikarer, ud og ind af arbejdspladserne og det er selvfølgelig ikke optimalt for hverken samarbejdet medarbejderne imellem eller borgerne, der skal forholde sig til rigtig mange forskellige medarbejdere der kommer og går.

Arbejdsgiverne må påtage sig et medansvar, for at få ansat flere elever og at tilskynde ikke uddannede på arbejdspladserne til uddannelse på nogle ordentlige vilkår. Det kan lade sig gøre at få uddannet flere med lang erfaring hvis arbejdsgiverne vil det. FOA Nordsjælland giver gerne vejledning og hjælp, hvis du har brug for det i forbindelse med uddannelse.

FOA Nordsjælland har rigtig mange medlemmer og det er vi glade for. Vi vil bare så gerne være mange flere. Jo flere vi er, jo mere indflydelse får vi og dermed også bedre aftaler.

Du kan være med til at gøre en forskel, ved bare at tale om FOA Nordsjælland på din arbejdsplads og eventuelt hjælpe med at skabe kontakt til os, for en arbejdskollega, der endnu ikke er medlem.

FOA Nordsjælland vil meget gerne komme på besøg på din arbejdsplads. Tal med din tillidsrepræsentant om muligheden eller ring til FOA Nordsjælland, så vi sammen kan planlægge et besøg.

Vi er ikke længere væk end en telefonopringning 46 97 33 90 eller en mail.