Hvorfor du skal smide din tillidsrepræsentant af sted…

…til temadag i FOA Nordsjælland?
Når du skal undvære din tillidsrepræsentant og kollega, er det tit svært at gennemskue, præcis hvad du og din arbejdsplads får ud af det. Det vil vi med denne lille nyhed, gerne sætte lidt ord på.

Med besøg fra sektorformand Mogens Bech Madsen og sektornæstformand Joan Lindskov fra pædagogisk sektor centralt, starter FOA Nordsjællands temadag for tillidsrepræsentanter i pædagogiske sektor tirsdag 30. april 2019.

Programmet for Mogens’ og Joans besøg: Hvad rør sig på jeres arbejdspladser, og hvad rør sig i den centrale sektor?

Lokalt og centralt bruger vi energi på at tage aktion på de situationer, som vi får kendskab til gennem vores tillidsvalgte. Det kan f.eks.  være normeringer på arbejdspladserne, eller arbejdsmiljøproblemer. Der er mange niveauer på den politiske scene, der skal påvirkes før I kan mærke forandringerne ude på arbejdspladserne.

Derfor skal der lyde en stor tak til jer, der sender jeres tillidsrepræsentanter til vores temadage, og på kurser med god viden – vi lover at de kommer styrket tilbage og klar til at tage fat på de ting, som vi sammen kan handle på.

Vi lover også at, at de har frisk viden med tilbage omkring dine muligheder for efter-/videreuddannelse.

SÅ! Opfordringen fra os er, at du tipper din tillidsrepræsentant om temadagen, hvis de ikke allerede har hørt om den. Og husk så også gerne at spørge nysgerrigt ind til, hvad de har fået ud af dagen, når nu de vender tilbage.

Tilmelding til kurser for tillidsvalgte