120.000 kroner til Hillerød Kommunes dagpleje – Ud i det blå på nye ladcykler

Hillerød Kommunale Dagpleje har modtaget 120.000 kr. fra bestyrelsen i den lokale ”Grethe Christiansens Legatstiftelse”.

Pengene er blevet brugt til at købe ladcykler for, som i dag den 15. marts 2018 blev indviet. Derudover er der, via en donation fra TrygFonden, blevet indkøbt cykelhjelme til både store og små.

De nye cykler og udstyr betyder, at dagplejere og børn kan komme lidt længere rundt i kommunen end tidligere, hvor de tidligere har været til fods.

Dagplejer og arbejdsmiljørepræsentant Gitte Schørring Jensen (på billedet sammen med fællestillidsrepræsentant Susanne Madsen), som har været primus motor for ansøgningen, håber at ladcyklerne vil betyde mange nye oplevelser ude i naturen og muligheden for besøg hos andre dagplejere i kommunen.

I dag var det så tid til endelig at få gang i hjulene og indvie de nye ladcykler.

Derfor havde dagplejerne i Hillerød inviteret til event ved legestuen i Skævinge, hvor alle interesserede kunne komme og se de flotte nye cykler. Blandt andet var Nels Petersen fra Grethe Christiansens Legatstiftelse mødt op for at klippe snoren over til den nye hverdag med masser af cykelture.

Vi ønsker Hillerød Dagpleje stort tillykke med cyklerne.

Nels PetersenStemning og indvielse Glade dagplejere

Barn på ladcyklenCykelhjelme skal der til