Forældre samler underskrifter ind mod lukning af Dagplejen i Hørsholm

Engagerede medarbejdere og omsorgsfuld pasning

Det er blot nogle af de ord, Juliett Dehlia Coard, mor til Emmalie i Hørholm dagpleje bruger, når hun beskriver Dagplejen i Hørsholm. Derfor har hun reageret hurtigt, og har startet en underskriftindsamling for at forhindre, at Hørsholm Dagpleje nedlægges.

Juliett har bevidst valgt Dagplejen, efter at hendes søn William var i en integreret institution. Jeg oplever, at mine børn bliver passet, og at de mærker til nærvær, tid og hverdagsglæde i Hørsholm Dagpleje på en anden måde, end den integrerede institution kunne tilbyde.

 

FOA Nordsjælland mener

I FOA Nordsjælland er vi stolte af de mange flotte ord der er fremkommet på de sociale medier, i diverse lokalaviser og direkte til vores medlemmer fra Dagplejen.

I FOA Nordsjælland deler vi Juliett´s oplevelse af den kommunale Dagpleje, nemlig som en velfungerende Dagpleje med høj faglighed og høj brugertilfredshed hos forældrene.

 

FOA Nordsjælland ser positivt til, når forældre og personale reagerer, da det er med til at kvalificere det grundlag, som politikerne skal beslutte ud fra.


FOA Nordsjælland opfordrer politikerne i Hørsholm til at skrinlægge forslaget og i stedet erkende, at en god og velfungerende Dagpleje kræver en prioriteret indsats og de nødvendige ressourcer. En afvikling af Dagplejen vil betyde, at forældre reelt ikke har et frie valg.  

 

Der er brug for velfungerende daginstitutioner og Dagpleje, ikke kun i Hørsholm kommune, men i alle vores kommuner.

 

Læs mere http://www.skrivunder.net/bevarhorsholmdagpleje

 

Del og like,  hvis du er enig.