Louise Adamsen og Mie Manstrup
Foto: Joacim Ipsen

DM i SOSU 2016 er færdig

FOA Nordsjælland deltog i dag tirsdag i receptionen for Louise Adamsen og Mie Manstrup, der var Region Hovedstadens repræsentanter til DM i SOSU, en disciplin under DM i Skills

Det var de efter først at have kvalificeret sig i Skolemesterskabet, derefter Regionalmesterskabet og til sidste DM i SOSU, i Messecenter Fredericia.

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere. De kæmper indenfor de forskellige fag om, at blive landets bedste.

Uddannelseschef i Hillerød, Sanne Goksøyr, bød velkommen med ros til eleverne for deres store indsats, samt en opfordring til de fremmødte Social- og Sundhedshjælperelever, som er under 25, til at stille op til Mesterskaberne, hvis de går i gang med Social- og Sundhedsassistentuddannelsen.

Louise og Mie som var elever i hhv. Region Hovedstaden og Helsingør kommune fortalte om deres oplevelser i forbindelse med Skills, og om hvad det har betydet for dem både personligt og fagligt.

I FOA Nordsjælland er vi stolte over at have fulgt med hele vejen, hvilket vi har gjort for at støtte op omkring faget, og fagstoltheden for vores elever, samt uddannede indenfor Social- og sundhedssektoren.

Også trænerne fik stor tak fra Uddannelseschefen i København, Birgit Matlok Maes, for deres store indsats med at coache eleverne, samt en ros og en tak til de lærere der gjorde det muligt, at de kunne få tiden til det store arbejde.

Stort tillykke, til Mie og Louise med det flotte resultat, selvom det ikke blev til den ønskede første plads.