Nyt fra FOA Nordsjælland

Mandagsnyt skifter navn til NYT FRA FOA NORDSJÆLLAND

Kære alle medlemmer

Som nogen nok har bemærket, så har mandagsnyt haft en temmelig lang pause. I denne pause har vi i FOA arbejdet med en ny stil - et såkaldt branding som det hedder i moderne sprog.

Derfor vi I nu opleve, at alt det vi udsender, vil få et nyt look. Vi har også vedtaget et nyt slogan i FOA ”Sammen gør vi forskellen”.

Hvis vi skal tolke så betyder det, at vi står sammen i en rigtig fagforening og at vi sammen er sikret ordnede løn- og arbejdsvilkår. Vi håber, at I som medlemmer er enige i dette.

Derfor udskiftes mandagsnyt nu med ”Nyt fra FOA NORDSJÆLLAND”.

I har via jeres mail fået tilsendt et spørgeskema, som vi vil være rigtig glade for at I udfylder. Det er for at spørge indtil jeres mening om FOA - både FOA centralt og FOA lokalt. Vi vil blive rigtig glade, hvis I vil bruge lidt tid på dette spørgeskema.

Vi vil snarest udsende et nyhedsbrev, som indeholder en beskrivelse af de konsekvenser de kommunale budgetter fra 2016 kan have. Vi kan dog se på de aftaler der er indgået, at alle vores områder står overfor ændringer og besparelser. Denne sang har I hørt i mange år, men dette år er dog det værste vi har set. Som sagt kommer der en del mere om dette emne.

Så har I sikkert har hørt, så har der været konkurser i private firmaer, der har varetaget bl.a. Gribskov kommunes ældrepleje. 

Firmaet Bonderosen er gået konkurs, og det har medført, at mange af FOAs medlemmer fra den ene dag til den anden, ikke har noget at leve af. Vi arbejder derfor på højtryk for at hjælpe de pågældende, dels med et evt. nyt job, men også med at gøre krav hos Lønmodtagernes Garantifond (LG) samt evt. lån til at overleve på.

I mellemtiden vil vi forsøge at rejse en politisk dagorden, for at stramme op om regler på dette konkurrenceudsættelse, som ingen ende har.

Med venlig hilsen
FOA Nordsjælland

Lene Lindberg
Afdelingsformand