Seniortur

FOA Nordsjællands Årlige udflugt med pensionist og efterlønsmedlemmer.

Tirsdag den 23. juni var afdelingsformand Lene Lindberg, Næstformand Ann-Mari Simonsen samt Lykke Larsen, ansvarlig for pensionist og efterlønsklubberne på den årlige tur med vores medlemmer.
Programmet indeholdt en sejltur på Furesø, besøg på bakken til klassisk dansk frokostbuffet samt et par hyggelige timer, på egen hånd, hvor blandt andet Korsbæk by blev besøgt. Derefter en velfortjent kop kaffe og kage og så gik det hjemover efter en lang, men god dag.
Det var en rigtig god tur, og allerede inden vi åbnede onsdag morgen, var de første tilbagemeldinger, med tak, modtaget i vores mailboks.
Lidt om Pensionist og efterlønsklubben / Seniorklubben.
Vi har i FOA Nordsjælland 950 Medlemmer af vores pensionist og efterlønsklubber.
Det er vi stolte af, og vi skylder dem en del.
Det er nemlig dem der ude på arbejdspladserne har kæmpet for at få de forbedringer, både med løn og arbejdsforhold, men også faglighed som vi nu kæmper for at få lov til at beholde.
Det er de fagligt aktive medlemmer, der har sikret vores 37 timers arbejdsuge, vores arbejdsmarkedspensioner, 6 ferieuge og barns 1 sygedag.
Vi kunne blive ved, med at remse op, men pointen er nok forstået.

Når vores medlemmer forlader arbejdsmarkedet, eller f.eks. går på fleksibel efterløn, kan de være medlem af vores seniorklub.
Der er flere arrangementer i løbet af året, som bestyrelserne i de to klubber vi har, Helsingør og Hillerød, selv planlægger og udfører.
Det er et enorm stykke frivilligt arbejde som formændene, eller skulle vi sige forkvinderne, Mona Dedenroth, Helsingør og Elsie Nielsen, Hillerød, står i spidsen for.

Du kan læse programmet som i år spænder over en tur i den blå planet, banko og foredrag med alt fra slæderejser til rejsen fra malkestolen til at blive psykolog.
På vores hjemmeside Foanordsjaelland.dk har seniormedlemmerne deres egen side, hvor både programmer, samt kontakt information ligger, du kan finde den her.

Ud over se senior programmerne, har seniormedlemmerne de samme medlemsfordele som alle andre medlemmer af FOA.
Dog mister de deres ulykkesforsikring og gruppelivsforsikring, når de fylder 65. ( det vil sige, at efterløn, samt førtidspensionister stadig der dækket af vores kollektive forsikringer, er du i tvivl om du er dækket, så ring 44 39 39 39 til PenSam)

Har du lyst til at vide mere om de 2 klubber, kan du finde kontakt oplysninger på  Elsie eller Mona ved at trykke her.

Senest redigeret den 25.06.2015 af Joacim Ipsen