NIF Landsmøde 2015 - Netværk i fagbevægelsen

NIF er et netværk bestående af frivillige, der arbejder for etnisk ligestilling

Hvad er NIF?

NIF er et netværk bestående af frivillige, der arbejder for etnisk ligestilling, at fremme organisering og aktiv deltagelse af etniske minoriteter i fagbevægelsen og bekæmpelse af diskrimination på arbejdsmarkedet.

Hvem?

Alle, der er medlem af et LO-forbund, har interesse for etnisk ligestilling og lyst til at arbejde aktivt for sagen, kan deltage gratis i NIF landsmøde.

Hvor?

Landsmødet afholdes på Radisson BLU H.C. Andersen Hotel, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense CLørdag d. 19 september kl. 10:00 til søndag d. 20. september 2015 kl. 13:00.

Det er gratis for medlemmer af et LO-forbund at deltage (dvs. bl.a. medlemmer hos 3F, FOA, HK og Dansk Metal). Så hvis din mand, kone eller kæreste er medlem af et LO-forbund kan du tage ham eller hende med. Du er også velkommen til at tage dine børn med, og der vil være pasning af dem. Husk at oplyse det ved tilmeldingen.

Tilmelding som FOA-medlem

Hvis du er medlem af FOA, skal du tilmelde dig her.

FOA dækker landsmødeomkostninger, overnatning og transport udgifter i henhold gældende regler i FOA. Der dækkes ingen transportomkostninger for børn og ledsagere.

Daglønstab, stillingsmandsgodtgørelse og diæter dækkes ikke fra forbundet. Det er op til den enkelte FOA-afdeling at afgøre, hvorvidt de vil og kan dække daglønstab og eller diæter.

Ydereligere information om NIF landsmøde kan du få hos Jens Folkersen på 46 97 23 06 / jefo001@foa.dk

Tilmelding som 3F-, HK- og Dansk Metal medlem

Hvis du er medlem af 3F, HK eller Dansk Metal skal du tilmelde dig ved at udfylde den online formular, som du finder via: http://goo.gl/forms/RNu8So2JJf

Der dækkes landsmødeomkostninger, overnatning og det der svarer til den billigste offentlige transport. Men der dækkes ikke daglønstab og diæter. Der dækkes ingen transportomkostninger for børn og ledsagere.

Tildeling af pladser sker efter først-til-mølle-princippet.

Yderligere information om NIF landsmøde kan du få hos Anthony Sylvester på 40 43 63 61 / anthony.sylvester@3f.dk.

Tilmeldingsfristen er onsdag 19. august 2015. Herefter vil du på e-mail få besked, om du har fået en plads.