Translokation 21. november 2014
Translokation 21. november 2014
Foto: Vinni Jakobsen

Translokation 21. november 2014

De er nu klædt på til at gå ud i verden med en faglighed de kan være stolte af

FOA Nordsjælland var til translokation sammen med de nyuddannede social- og sundhedsassistenter -/hjælpere og pædagogiske assistenter.

De er nu klædt på til at gå ud i verden, med en faglighed, som de ifølge deres afslutnings karakterer, kan være stolte af -  det er FOA i hvert fald. Nogen har allerede fået job, mens andre skal melde sig ledig til FOAs a-kasse. Uanset hvad dagen i morgen byder på, så ønsker vi dem hver og en, et stort tillykke med en uddannelse, de kan væres stolte af.

Desværre var det ikke alle der fik overrakt en rose og et kort og det må vi beklage. Kommunikation kan være svært og i dette tilfælde gik den galt. Men vi kan love jer der ikke fik en rose og et kort, at når I kommer til informationsmødet, vil vi have en ting klar til jer.

I er inviteret til møde for ny-uddannede torsdag den 27. november 2014 kl. 16:00 til 17:00 hos FOA Nordsjælland, Frederiksværksgade 10, Hillerød. Mødet er både for medlemmer og ikke medlemmer. Vores medlemmer vil på samme tidspunkt, kunne få udleveret deres emblem (husk dit autorisations-id eller dit uddannelsesbevis).


Til dig er blevet uddannet social -og sundhedsassistent
Husk at søg din autorisation på http://sundhedsstyrelsen.dk/da/uddannelse-autorisation/autorisation/soeg-autorisation-dansk-uddannet  

Til dig der har fået arbejde
Husk at give os besked, du kan bruge dette link. http://www.foa.dk/Afdelinger/FOA-Nordsjaelland/Kontakt-os
 
Til dig der skal starte på Social og Sundhedsassistentuddannelsen
Husk du som medlem af FOA kan købe dine bøger med 25% rabat, se mere på dette link www.foabogshop.dk
 
Har du ikke fundet et job og er medlem af FOAs a-kasse så læs hvordan du skal forholde dig her. http://www.foa.dk/A-kasse/Hvis-du-bliver-ledig
Er du ikke medlem af en a-kasse, så kontakt vores a-kasse og hør om dine muligheder for at blive optaget som ny uddannet.
 
Se vores åbningstider
http://www.foa.dk/Afdelinger/FOA-Nordsjaelland/Kontakt-os (vær opmærksom på at faglig afdeling og a-kassen har forskellige åbningstider)