Foto: jips

Hvis ikke du er MED os, så er du faktisk IMOD os

I FOA har vi den holdning, at du skal være medlem af den fagforening, der forhandler DINE vilkår. Det mener vi året rundt. At vi står sammen er en styrke, og heldigvis er flertallet medlem af den RIGTIGE fagforening, og det er vores styrke. Vi er kede af, at nogle vælger at stå uden for FOA, men i respekt for at man har et frit valg, så prøver vi at invitere dem ind i fælleskabet - i en fin og omgængelig tone.
Normalt altså.

Men fordi det er overenskomst år, er situationen lidt anderledes. For ender det i en konflikt, altså at vi strejker, eller regionerne/kommunernes landforening sender en lock-out imod os, så er enhver person der ikke er med i strejken/lock-out´en med til at forlænge den. De arbejder faktisk IMOD bedre løn og arbejdsvilkår - og sikkert uden selv at tænke over det.

Derfor er det vigtigt for os at gøre det helt klart!

Du skal have udfyldt din indmeldelses-/overflytningsblanket senest den 31/12-2014, for at være berettiget til konfliktunderstøttelse.

Er du IKKE medlem af FOA under en strejke/lock-out, svækker du vores mulighed for at få bedre løn- og ansættelsesvilkår. Vi forventer, at vores tillidsrepræsentanter gør et godt stykke arbejde for at få dette fortalt til alle, men de kan ikke klare det alene. Derfor må du også huske dine kolleger på, at barns første sygedag, seniorordninger, 6 ferieuge, omsorgsdage og arbejdsmarkedspension ikke er kommet af sig selv, men alt sammen er noget der kan forsvinde, hvis vi ikke står sammen om at beholde det.

I det vilde vesten ville man sige "enten er du med os, eller også er du imod os"

Vi tager fagligt ansvar. Hvad gør du?

Senest redigeret den 10.12.2014 af Joacim Ipsen