Udtalelse fra serviceassistenterne på Hillerød Hospital

Serviceassistenterne på Hillerød Hospital har her til morgen været samlet til et orienteringsmøde om overenskomstresultatet 2013

Serviceassistenterne er af den opfattelse, at det er et meget magert forlig.

Godt nok er der krise i Danmark, men ikke en eneste af de tilstedeværende mener, at de er hovedansvarlige for denne krise. 

Det, der berører serviceassistenterne mest, er at vores forhandlere ikke har kunnet garantere, at reallønnen ikke vil falde i den 2 –årige overenskomstperiode. Det er simpelthen ikke godt nok, at serviceassistenterne ikke kan garanteres deres realløn.

Vi har været helt klar over, at der ikke har været mulighed for store lønstigninger, men dette resultat er for ringe, det er en ommer.

Derfor et stort nej til resultatet.

Samtidig vil vi følge lærernes kamp for den frie forhandling. Vi er bange for, at det er vores arbejdstidsregler, der står for skud næste gang.

Så derfor skal der sendes dette budskab til regeringen, velfærdsydelser skal betales via en solidarisk skattepolitik og ikke populistiske arbejdsgivervenlig skattefordele samt effektiviseringer og besparelser på de offentlige ansatte.

Derfor hold nallerne væk fra den frie forhandling og Den Danske Model

På de fremmødtes vegne
Steen Andersen
Fællestillidsmand
Mobil  21684432
Direkte 48295665