Er der penge i regnvand?

Hvordan virker det når man samler regnvand fra taget?

Hvordan virker det når man samler regnvand fra taget og bruger det i toiletter og vaskemaskiner ?

Er det  ” Storm P.  maskiner ” eller topmoderne grej som sættes op af dygtige fagfolk ?

For at få realiteterne på bordet inviterer 3f Frederiksborg i samarbejde med Erhvervsskolen Nordsjælland og firmaet Nyrup plast til offentligt møde om brug af regnvand  i toiletter og vaskemaskiner.

Emnet er særlig interessant her på egnen fordi Hillerød kommune som en af de første har vedtaget at alle nye boliger skal indrettes med regnvandsopsamling til toilet og vask.

Det er desværre også meget interessant fordi adgangen til rent grundvand bliver mere og mere begrænset, og det er nødvendigt at spare hvis der skal være rent drikkevand til de kommende generationer.

Der har været mange skriverier for og imod at bruge regnvandet, og der er stadig mange myter om sagen.

På mødet kan alle interesserede komme og se på grejet og tale med en af producenterne om tekniske forhold og lovgivning.

Kom til infomøde mandag d. 11 februar kl 17 i kantinen på Erhvervsskolen Nordsjælland, Milnersvej 48 Hillerød.

Formand for Miljø-og teknikudvalget i Hillerød Tue Tortzen fortæller om kommunens regnvandspolitik.
Herefter fortæller direktør Henrik Johansen, Nyrup Plast om små og store regnvandsanlæg og viser eksempler på teknikken.

Der serveres god , varm suppe (dog ikke på regnvand) undervejs, og der er god tid til spørgsmål og debat. Alle er velkomne, tilmelding er ikke nødvendig.  Nærmere oplysninger hos Tue Tortzen tlf. 22 85 73 62