Dagplejens Dag

Dagplejens Dag afholdes 9. maj 2012 i Gæstehuset i Græsted

Overalt fejres den som en festdag for Dagplejen og dens børn.

Her sættes der projektørlys på Dagplejen, der bærer sin store del af omsorgen for de mindste børn. I hverdagen lever Dagplejen i nogen grad i skyggen af daginstitutionerne, men den fortjener langt større opmærksomhed. Omkring 60.000 børn fra 0-2 år er hver dag i Dagpleje.

Og forældrene oplever, at deres barn får noget med sig, som er vigtigt i en tid som vores.
 
I Gribskov Dagpleje har man traditionelt markeret Dagplejens dag med underholdning og med særlig opmærksomhed på Dagplejen.

Siden 2010 har Dagplejens Dag i Græsted været afholdt fra Gæstehuset, ved at en Klovn har optrådt for børnene og deres forældre. (Lignede "en af dagligdagens helte")

Udover optræden af klovnen, som i virkelighedens verden hedder Christa Stuhr, har politiet givet politieskorte til børn og følge fra Brugsen i Græsted til Gæstehuset.

Fejringen af Dagplejens Dag og optoget bliver fotograferet og fulgt af de lokale aviser og politikere i kommunen samt børnechef John Bamberg.

Klovnen er blevet en del af nærmiljøet og bruges både til børnedage og fest,  hvilket er rigtigt godt fordi er med til at skabe en positiv stemning omkring Gæstehuset i Græsted.

En stor tak til hverdagens helte, som er med til at gøre hverdagen mere festlig for børnene.

Husk;  at være med til at fejre Dagplejens dag