Luk munden og let...

Ledige pladser til foredrag med Christian Bitz

Christian Bitz, kostvejleder”Luk munden og let røven!” Foredrag med ernæringsekspert Christian Bitz

I dette nytænkende og underholdende foredrag giver Christian Bitz sine tilhørere en ultra konkret og overkommelig guide til et sundere liv. Deltagerne motiveres til den handling, der giver dem et naturligt forspring i hverdagen og sætter en effektiv stopper for vores stigende madfrygt.

En sund livsstil er fundamentet for et velfungerende liv med masser af energi og overskud. Det er der ingen tvivl om. Men Christian Bitz stiller stort spørgsmålstegn ved de normer og kulturer, der efterhånden hærger samfundet, i hjemmet og i selvværdet hos den almindelige dansker, der ikke går stort op i træning, kost og sundhed.

Bitz giver med dette foredrag guiden til det sunde liv, der er baseret på helt almindelige råvarer, der helt enkelt bliver til helt almindelig og super lækker (sund) mad, til helt almindelige super travle mennesker – der både skal have karriere, børn og hverdag til at gå op i en højere enhed.

Det er samtidig et opgør mod selvudnævnte eksperter og sensationshungrende medier, der med fanatisme og forbud har gjort sundhed til et uopnåeligt ideal.

Kort sagt – et foredrag for helt almindelige dødelige væsener, der gerne vil præstere, lære og huske bedre.

Målgruppe: Alle

Underviser: Christian Bitz er Go`morgen Danmarks faste ernæringsekspert og skribent for adskillige sundheds- og livsstilsmagasiner. Han er uddannet cand.scient. i human ernæring, forfatter og helt almindelig travl familiefar. Hans mission er klar: Ssundhed skal smage og føles fantastisk og ikke baseres på hokus-pokus-helse eller asketiske kostprincipper.

Sted: Frederiksborg Centret, Milnersvej, Hillerød - OBS Nyt afholdningssted

Pris: Gratis for FOA medl. Pris ikke medl. kr.125,00

Hvornår:
04. maj fra kl. 19.00 til kl. 20.30

Sidste tilmeldingsfrist: 19. april  2011.

» Tilmeld dig her