Næstformand - Pia Pedersen
Næstformand Pia Pedersen blev genvalgt på FOA Aalborgs generalforsamling 21. april 2015.

Veloverstået generalforsamling i FOA Aalborg

Ulighed koster
For ti år siden var Danmark Europas næstmest lige land. Sådan er det ikke længere. Uligheden vokser. Det gælder både inden for børnepasningen, ældreplejen, sundhedsvæsenet og i forhold til de reformer, som ellers skulle sikre danskernes velfærd. Samtidig med at uligheden vokser, bliver tonen i den offentlige debat også mere og mere ensidig: Uligheden bliver efterhånden omtalt som en præmis for vores samfund, og det drejer sig mere om kroner og øre, end om mennesker. Derfor er det også godt, at FOA har valgt at sætte fokus på de fire ovenstående områder med et ønske om mindske uligheden og dens konsekvenser - ikke bare de økonomiske, men også de menneskelige. 

Sådan indledte Kristian Gaardsøe den årlige generalforsamling i Vejgaardhallen. Han satte også fokus på de 54.000 danskere uden dagpenge. Ifølge formanden er de ikke “faldet ud af dagpengesystemet”, men i virkeligheden er de er blevet smidt ud af et system, der lige nu er med til at skabe større ulighed i stedet for at skabe sikkerhed og tryghed for dem, der i forvejen har mindst. 

Fra FOA Aalborgs generalforsamling 21. april 2015.

Fra FOA Aalborgs generalforsamling 21. april 2015.

250 til generalforsamling
Herefter kunne de 250 FOA-medlemmer som var mødt op til den årlige generalforsamling høre bestyrelsens beretning. I beretningen satte formand Kristian Gaardsøe fokus på årets gang i FOA Aalborg. Både beretning og regnskab blev godkendt af de fremmødte FOA-medlemmer.

Lokale stemmetal for OK15
I den mundtlige beretning fortalte Kristian bl.a. om de lokale stemmetal for overenskomstforhandlingerne.

I kommunerne på landsplan har 94,4 % stemt ja, mens 5,6 % har stemt nej.
I regionerne på landsplan har 91,8 % stemt ja, mens 8,2 % har stemt nej.

Begge steder har stemmeprocenten været 50,44 %  i Aalborg har stemmeprocenten været 53,8 % for de ansatte i regionen og 51,14 % for de kommunalt ansatte. Der er sket en betydelig stigning i antallet af stemmer i forhold til OK 13, hvor stemmeprocenten var 31,6. Langt hovedparten har stemt via nettet.

Hent og læs den mundtlige beretning her (PDF)

Næstformand Pia Pedersen blev genvalgt til posten som næstformand i FOA Aalborg. Nedenfor kan du se navne på den samlede bestyrelse i FOA Aalborg:

Afdelingsbestyrelsen i FOA Aalborg