Sektorformand Bente Jakobsen siger farvel og tak

Læs Bentes afskedshilsen

Farvel og tak.

Efter rigtig mange år i formandsstolen for Social-Sundhed og Kost-Service sektorerne og som medlem af afdelingsbestyrelsen, har jeg trukket mig tilbage for langsomt at vænne mig til den pensionisttilværelse, der kommer om 3 år. 

Jeg har bevidst valgt ikke at stoppe både med at arbejde og mit engagement i FOA Lolland.

Jeg kan se tilbage på mange gode oplevelser, debatter og udfordringer i mit bestyrelsesarbejde.

Jeg har sagt farvel til 2 afdelingsformænd i den periode og trofaste medarbejdere igennem mange år er der også sagt farvel til. Men jeg har også sagt goddag til nye valgte og nye ansatte.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for det gode samarbejde, vi altid har haft, der har altid været tid til en snak samt råd og vejledning, når der var behov for dette.

Jeg var med, da FOA Østlolland og FOA Vestlolland blev lagt sammen i forbindelse med Kommunal- og Strukturreformen. Her mistede vi  rigtig mange medlemmer, da alle de ansatte i Sakskøbing skulle med over til FOA Guldborgsund. Geriatrisk Sygehus i Maribo blev flyttet til Nykøbing og Nakskov Sygehus er også blevet lukket.

Så der skete et stort medlemsfald, men vi overlevede som FOA Lolland.

Hvad fremtiden vil bringe, vil tiden vise. 

I Sektoren har jeg været med til mange gode debatter og planlægning og afholdelse af medlemsarrangementer. Her er også skiftet ud i bestyrelsen gennem årene, men mange har jeg siddet sammen med i mange år.

TAK til jer for vores gode samarbejde og jeres engagement.

Jeg ønsker Helle stort tillykke med valget som ny Sektorformand og rigtig god arbejdslyst til hele Sektorbestyrelsen.

Bente Jakobsen
Afgået formand.