Tidlig julegave til medlem, med hjælp fra fagforeningen

Et medlem, der melder sig ind i starten af året, har nu endelig langt om længe fået godkendt fagforeningens forslag til lokalløn.

 

Medlemmet bliver fastansat fra 01.01.21, men får kun tilbudt grundlønstrin 14, som er udtryk for den løn, man skal have  som minimum, hvis man ingen erfaring har eller, erfaringen er under 2 år.

 

Det nye medlem har dog mange års erfaring fra samme type arbejde fra andre steder – langt mere end 5 års erfaring. Og nu er det så lykkedes fagforeningen at få forhandlet, at medlemmet - før tid - får de 3 +3 k.trin, som man har krav på ved 2 og 5 års erfaring på overenskomsten, mod at medlemmet så ikke stiger automatisk, når de 2 og 5 år er opnået i kommunen.

 

Medlemmet vil derfor med december lønnen få med tilbagevirkende kraft, værdien af de 6 ekstra løntrin. Medlemmet vil - som et engangsbeløb - få ca. kr. 23.000 samt en ekstra løn pr. måned på kr. 2.093,61 før skat, og dertil skal der lægges 13,2% pension samt ferietillæg på 2,35%.

 

Arbejdsgiver har været noget sløv i betrækket med at melde tilbage på fagforeningens forslag til lokalløn, og vi har først efter 4 rykkere fået et svar, men heldigvis et positivt svar på fagforeningens oplæg til lokalløn for medlemmet.

 

Også denne gang kunne det betale sig at blive medlem af en overenskomstbærende fagforening.