Farvel og goddag!

Kære alle

 

En æra er ovre og en ny begynder – Ellen, som har været formand i KLS i mere end 20 år, gik på pension den 28.09.21.

I forhold til FOA’s vedtægter skal man som valgt gå af senest den først kommende måned efter, at man har opnået retten til at gå på folkepension. Og det gjorde Ellen den 28.09.21.

Vi afholdte ekstraordinær GF samme dag, og da jeg var den eneste, som havde meldt mit kandidatur ind til formandsposten, blev jeg valgt som ny formand af KLS.

Vi besluttet ved vores ordinære GF i maj i år, at der fremadrettet kun skal være en valgt formand i KLS - ud over bestyrelsen - og der er derfor ikke valgt en ny næstformand i mit sted. 

Jeg takker for valget til formandsposten og den tillid I som medlemmer hermed viser mig. Og jeg vil gøre mit yderste for at leve op til ansvaret for at forsøge at føre KLS videre som en selvstændig fagforening, der først og fremmest skal arbejde for at sikre at jeres rettigheder bliver overholdt i forhold til jeres arbejde og yde jer støtte og hjælp i de situationer, der måtte være behov for det.

Derudover ønsker jeg også at forsøge at præge arbejdsmarkedspolitikken omkring de forhold I er påvirket af. Både i forhold til når I er i arbejde, syge, ledig, under uddannelse m.m.

Jeg vil i fremtiden have endnu flere møder, end jeg plejer - og det vil derfor være svært for mig at følge med i alle de mails og telefonopkald, jeg plejer at få fra jer medlemmer.

Jeg vil derfor bede jer om at skrive ind via jeres digitale postkasse under "mit foa", eller sende en e-mail til vores faglige postkasse kls@foa.dk. Alternative ringe ind på afdelingens hovednummer 46971500 i telefontiden, hvis I har spørgsmål eller andet I ønsker svar på. Der er mange andre dygtige medarbejdere i KLS, der også kan besvare jeres henvendelser.

Jeg glæder mig til at sætte mig i formandsstolen, men også over at fortsætte med mit arbejde til forhåbentlig gavn og glæde for jer som medlemmer.

Jeg vil stadigvæk være lige så ”fandenivoldsk”, som jeg plejer og ikke gå på kompromis med den ”rigtige” indstilling blot for at ”please” nogen – jeg er ikke en ”pleaser” men brænder fortsat for at gøre en forskel for jer medlemmer.

Tak igen for jeres tillid.

 

Mimi Bargejani

Formand

FOA/KLS