Digital valgdebat, Københavns Kommune

På mandag d. 27. september 2021 er der 50 dage til Kommunal- og Regionsrådsvalget og kl. 19 inviterer FH Hovedstaden derfor til livetransmitteret valgdebat med fokus på Københavns Kommune.

Valgdebatten er gratis at deltage i og er målrettet alle med interesse for kommunalvalget i Københavns Kommune – hvad enten man bor, arbejder eller blot er nysgerrig på, hvad der aktuelt er på den politiske dagsorden i København op mod det kommende kommunalvalg.  

 

I samarbejde med KøbenhavnLiv/Hovedstadens Mediehus har vi inviteret 4 spidskandidater til Københavns Borgerrepræsentation med til at sparke valgkampen i gang og hvis du klikker dig ind mandag aften kan du møde:

 

Sophie Hæstorp Andersen, Socialdemokratiet
Jakob Næsager, Det Konservative Folkeparti
Ole Birk Olesen, Liberal Alliance
Line Barfod, Enhedslisten

 

Debatten bliver modereret af Jesper Gisli, chefredaktør, KøbenhavnLiv/Hovedstadens Mediehus og vil bl.a. komme ind på følgende temaer og spørgsmål:

 

Den kommunale velfærd i København bliver et centralt omdrejningspunkt for debattens tre temaer og du bliver taget med rundt omkring:

 

’København efter corona’
Hvad er status, hvilke negative konsekvenser skal vi tage hånd om og hvad kan vi konstruktivt og positivt tage med os videre efter corona?

 

’Hovedstadsfænomenet rig og fattig’
Boligmarkedet i København - dyre mursten eller almennyttigt byggeri? Beskæftigelsespolitiske tiltag for at få alle med og fokus på social dumping i kommunen.

’Trafik og parkering’
En del af københavnernes hverdag, hård og blød trafik? En grøn by?

 

Livedebatten kan tilgås på www.KøbenhavnLIV.dk mandag d. 27. september kl. 19.00 og et par timer frem – der vil være et link på forsiden.