Fortsat langsom genåbning af KLS og omverdenen

 

KLS har nu været genåbnet siden 11. maj. Vi er desværre fortsat ikke der, hvor vi mener, at vi kan vende tilbage til tiden før COVID-19 lukkede det meste af samfundet ned, men vi er på vej mod mere almindelige tilstande.

 

Vi er fortsat at træffe på telefon i vores normale åbningstid på telefon nummer 46971500:

Mandag kl. 9-15

Tirsdag lukket for telefonerne.

Onsdag kl. 9-15

Torsdag kl.13-16

Fredag kl.9 -13

 

Vores medlemmer skal ringe / skrive og aftale et tidspunkt for personligt møde, da vi fortsat ikke har åben for fysisk fremmøde uden en forudgående aftale. I kan også skrive til os på  KLS@FOA.dk eller via jeres digitale postkasse under MIT FOA.

 

Vi er fortsat ikke fuldtallige, da vi arbejder hjemmefra og på kontoret på skift - mens andre grundet helbred fortsat må arbejde hjemmefra en tid endnu.

 

Vi skal nok indstille os på, at vi i fremtiden også vil forsøge at undgå for meget fysisk kontakt i den udstrækning det er muligt – ligesom store del af det resterende arbejdsmarked.

 

Der kommer hele tiden nye udmeldinger, så det er meget vigtigt, man også selv holder sig orienteret. Tilmed er der nu også forskellige udmeldinger afhængig af, hvor henne i landet der er tale om.

 

De ledige skal nu igen ind og lave et CV, være aktive jobsøgende m.m. – alt det kan A-kassen orientere mere om – ved tvivl om A-kasse forhold og efterløn, så ring på 46971101.

 

Vi vil i KLS være at træffe for jer medlemmer, som I plejer. Også når vi inden længe begynder at gå på sommerferie hen over de næste par måneder.

 

Rigtig god sommerferie til jer alle, uanset om jeres ferie går til de danske strande eller til en af de land - man lidt efter lidt som dansker - må rejse til hen over den kommende tid.

 

Husk dog forsat at holde afstand, så alt det der har være sat i værk de forrige par måneder, ikke har været spild.

 

Med venlig hilsen

Mimi Bargejani

Næstformand