Genåbning af KLS

Kære medlemmer 

Vi har nu besluttet at genåbne KLS fra mandag 11. maj. Det betyder, at der vil være medarbejdere tilstede i Valby og på telefon 46971500, mandag til fredag /undtagen tirsdag.

Vores telefontider er flg.:

Mandag kl.9-15

Tirsdag lukket på telefonerne

Onsdag kl.9-15

Torsdag kl.13-16

Fredag kl.9-13

Vores medarbejdere vil dog ikke være tilstede alle sammen hver dag, men på skift – en uge ad gangen. Vi skal jo fortsat forsøge at undgå en smittespredning.

Derfor opfordrer vi jer medlemmer til ikke at møde op i afdelingen uden en forudgående aftale. Ring på 46971500 og få en aftale med en medarbejder, hvis jeres henvendelse ikke kan klares over telefonen.

I er dog også altid velkomne til at skrive til os via jeres digitale postkasse under ”Mit FOA” eller til den faglige postkasse på kls@foa.dk med jeres spørgsmål / henvendelse – hvorpå I vil blive kontaktet af en medarbejder fra KLS.

Skriver I til os via den faglige postkasse, så husk at skrive jeres fulde navn samt fødselsdato samt hvad jeres henvendelse drejer sig om. 

Vi glæder os til langsomt at vende tilbage til en mere normal hverdag. Men dette er nødt til at ske stille og rolig, så vi ikke risiker at videregive smitte eller selv at blive smittet med Covid-19. 

Vi skal alle være med til at passe på hinanden og os selv – hver for sig, er vi sammen om dette.