Hvem arver dig?

Det eneste man er garanteret med 100% sikkerhed når man er blevet født – er at vi alle på et tidspunkt dør

Kære medlemmer! 

 

FOA/KLS har sammen med TESTAVIVA holdt et meget spændende oplæg omkring det at tage stilling til, hvem skal arve mig, når jeg engang dør?

Alt for få i Danmark tager stilling til emnet og overlader det derved til tilfældigheder, hvem der skal arve det, man måtte have af værdi, når man er død.

Nogen tænker måske: jamen jeg er gift, og så behøver jeg da ikke tage stilling til det. Men der kan være penge at spare ved at forholde sig til, hvem der skal arve efter dig, når du engang er gået bort.

Staten får alt for mange penge på bekostning af efterladte, fordi den enkelte IKKE har taget stilling og oprettet et testamente i tide.

FOA har derfor et SUPER godt tilbud til vores medlemmer – der lyder på, at man som FOA medlem kan få 5 timers GRATIS juridisk telefon hjælp/rådgivning hos TESTAVIVAs jurister i forbindelse med, at man opretter eks.:

Gældsbrev

Testamente

Samejekontrakt og skøde

Begunstigelseserklæring

Ægte- og pensionsægtepagt

Fremtidsfuldmagt

 

Tilbuddet om at modtaget 5 timer GRATIS juridisk rådgivning løber i første omgang frem til udgangen af marts 2019 – så kom i gang i dag frem for i morgen og tag stilling til, hvem der skal arve dine penge – når du ikke selv kan bruge dem engang.

Du kommer i gang ved at gå ind på www.testaviva.dk og oprette dig som bruger.

Det er gratis at bruge hjemmesiden, oprette dig som bruger og frem til udgangen af marts OGSÅ at få juridisk rådgivning.

Tag sagen i egen hånd og beslut, hvem der skal arve dine surt optjent penge til sin tid. Glæd/overrask måske nogen. Døden kommer sjældent belejligt, MEN uanset hvad så dør vi alle på et tidspunkt!

Traf en aktiv beslutning, før det er for sent…….hvem skal mon arve efter DIG?