Ny inspiration til måltiderne i din institution

I Københavns kommune satser man stort på mad og måltider, og det betyder blandt andet, at du som medarbejder i en af Københavns Kommunes institutioner har mulighed for at deltage i inspirerende madkurser - ganske gratis. Kurserne foregår i Meyers Madhus på Nørrebro og spænder vidt fra bagning, mellemmåltider og det grønne køkken til pålæg, madspild og meget mere. Kurserne er for køkkenmedarbejdere fra hele kommunen, og du kan deltage uanset om du arbejder i en daginstitution, fritidsinstitution, et socialt tilbud, eller et plejehjem. Køkkenmedarbejdere fra andre kommuner er også velkomne på kurserne. Her opkræves dog AMU gebyr.

 

Læs mere og tilmeld dig her https://maaltider.kk.dk/indhold/kurser. Du kan også kontakte Meyers Madhus på raadgivning-kk@lmfood.dk eller telefon 26 77 31 16, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores rådgivning.

 

Nu er der også mulighed for en Temadag i jeres institution: "Børn laver mad - i jeres institution". Med kyndig vejledning fra to undervisere skal børn og pædagoger i fællesskab bage madpandekager, råsylte grøntsager og meget, meget mere. Med en temadag i jeres institution får I en portion inspiration til, hvordan mad og måltider kan bruges i det pædagogiske arbejde. Børnene får udviklet deres motorik, deres sprog om mad og smager måske på nye og spændende råvarer, de ikke har oplevet før. Temadagene er skabt i samarbejde med Københavns Kommune som en del af kommunens arbejde med at styrke madfagligheden i de offentlige institutioner.

Læs mere om datoer og tilmelding her