Kampagneuger

 

I de seneste uger har det sydet af aktiviteter ude på arbejdspladserne, på Facebook og i medierne. Afdelinger, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter har været i gang på forskellige måder i hele FOA, og det har været en fornøjelse at følge.

 

Mandag den 11. november, blev FHs landsdækkende kampagne skudt i gang. Kampagnen kørte i uge 46 og 47. I år var FOA med i sygehusbesøg på en lang række hospitaler, og flere FOA-afdelinger var med i forskellige lokale aktiviteter rundt omkring i landet sammen med de øvrige FH-organisationer

 

FOA/KLS har i FOA-kampagneugerne (43-45) sendt vores AMR-ansvarlig ud til flere af de arbejdspladser, der har henvendt sig med ønske om besøg. Der er kigget på de arbejdspladsmiljøudfordringer der findes, og i fællesskab med ledelsen skal der nu kigges på og findes løsninger til glæde for alle.

Det har endnu engang været nogle spændende uger. Kampagneugerne er slut for nu, men kampen om det bedre arbejdsmiljøet fortsætter. Så står du med udfordringer på din arbejdsplads, hvor du forestiller dig, at vi kan være behjælpelige, så du meget velkommen til at kontakte os.