PenSam Hold Fast-ordningen

Kære medlemmer.

I skal huske på, at der siden 1 .marts 2017 har været en ny gruppeforsikringen under jeres arbejdsmarkedsforsikring i PenSam. Den nye forsikring hedder ”Hold Fast” og giver dig mulighed for at få bevilliget op til 12 behandlinger blandt forskellige typer af behandlinger.

Behandlingerne kan for eksempel være i forhold til:

Fysioterapi

Kiropraktor

Massage

Psykolog m.v.

 

Du er automatisk omfattet af denne nye ”Hold Fast” forsikring, hvis du har en arbejdsmarkedspension i PenSam gennem dit ansættelsesforhold. Du kan på din lønseddel se, om du har en arbejdsmarkedspension – da der så vil stå, at du får 13% af din pensionsberettiget løn indbetalt som arbejdsmarkedspension på din lønseddel.

Hvis du får pension indbetalt fra arbejdsgiver, vil de kr.35.- af indbetalingerne gå til ”Hold Fast” forsikringen hver måned og det betyder, at du ved skønnet behov kan få bevilliget op til 12 behandlinger hos en behandler indenfor en 12 måneders periode.

Man kan godt få bevilliget op til 12 behandlinger indenfor forskellige behandlingstyper - indenfor samme tidsforløb, hvis PenSam vurderer, at du har behov og gavn af det.

Man kan frit vælge hvem man vil behandles af, så længe behandleren er autoriseret og omfattet af den offentlige sygesikring OG har indgået en aftale med Sygesikring Danmark, idet PenSam har aftalt, at behandlingerne i første omgang betales af Sygesikring Danmark, der efterfølgende sender regningen til PenSam.

Du som PenSam kunde skal derfor ikke selv have penge op af lommen, når du modtager behandlinger, som du er blevet bevilliget gennem din ”Hold Fast” forsikring. Husk derfor at kontakte PenSam, hvis du har brug for at modtage behandling for at kunne fortsætte/genoptage/holde til dit arbejde nu og i fremtiden. Ring på 44393341.

 

Gør brug af dine muligheder – du betaler alligevel for dem!!!

 

Med venlig hilsen

Mimi Bargejani

Næstformand

FOA/KLS 

 

Læs også her