KLS' lommekalender, økonomi og venlig henstilling

Kære medlemmer

 

På generalforsamlingen den 15.maj i KLS, blev der vedtaget at afskaffe vores lommekalender til jer medlemmer grundet dårlig økonomi i afdelingen. Der vil derfor ikke længere blive udsendt en lommebog fra KLS af, idet vores oplysninger kan findes på KLS’ hjemmeside og i vores nyhedsbreve.

Vores økonomi er desværre hårdt presset, og vi er nødt til at træffe fravalg for at få pengene til at strække til mest gavn til jer medlemmer.

Jeg er derfor rigtig ærgerlig over, at vi ofte ved vores medlemsarrangementer har en del medlemmer der tilmelder sig, men så ikke dukker op til det de har tilmeldt sig.

Vi tilbyder som regel noget at drikke og spise til disse møder, idet de fleste af vore medlemmer – har brug for noget at styrke sig på efter en lang dag på arbejdet – så når der som i går til et medlemsmøde var tilmeldt 30 personer og der kun dukker 14 op – så går der meget mad til spilde og dermed også jeres medlemspenge/kontingent. 

Det er ikke i orden og jeg forestiller mig heller ikke, at de af jer der ikke dukker op eller melder afbud, selv vil synes om at 30 gæster siger ja til at deltage i et middagsarrangement – som I har inviteret og købt og tilberedt mad til også 15 af gæsterne ikke dukker op uden at melde fra? Det tror jeg næppe nogen vil synes om – DET ER IKKE I ORDEN! Husk derfor at melde afbud til et arrangement du har tilmeldt dig, hvis ikke du kan deltage alligevel.

God sommer.

Mimi Bargejani

Næstformand og økonomi ansvarlig i KLS