Arbejdsmiljøpris 2017 - vinderne
Vinderne af Arbejdsmiljøprisen 2017

Hvem skal have KLS Arbejdsmiljøprisen 2018?

Fagforeningen belønner arbejdspladsers og enkeltpersoners konkrete indsats for at forbedre medlemmernes arbejdsmiljø. For det er jo ikke ligegyldigt, om du og andre - der gør rent, laver mad og vasker tøj - må gå fra jobbet med smerter i arme, nakke, knæ eller psyken?

Du og dine kolleger på arbejdspladsen og i de faglige klubber afgør nu – hvem der i år skal have KLS Arbejdsmiljøprisen 2018 på 5.000 kr.

Skal det være dig? Din arbejdsplads? Eller kender du andre, som fortjener en belønning for deres indsats med at gøre arbejdslivet sikrere og bedre for kollegaerne?

Skriv en indstilling eller send bare et par linjers begrundelse ind til KLS, på mail kls@foa.dk.

I 2017 gik prisen til KLS-medarbejderne i Arbejdsmiljøudvalget i Rødovres Kommunale Rengøring - blandt andet for deres indsats for at arbejdsmiljørepræsentanterne kan holde kontakten til arbejdspladserne og holde viden og rutiner om ergonomi vedlige hos kollegerne.

Du og dine kolleger kan være med til at bestemme, om nogen skal have Arbejdsmiljøpris 2018 overrakt på KLS generalforsamlingen 15. maj!? - Så deres eksempel kan inspirere os andre til et bedre arbejdsmiljø!