Vi er stolte af det, vi gør for arbejdsmiljøet – Nu vil vi gøre det bedre!

Der er altid spænding på fagforeningens generalforsamling – om hvem der skal belønnes for deres indsats ved at få overrakt KLS Arbejdsmiljøprisen og 5.000 kr.

– Det er mig en stor glæde, at fagforeningens arbejdsmiljøudvalg har valgt at tildele jer KLS-medarbejdere i Arbejdsmiljøudvalget i Rødovres Kommunale Rengøring - Arbejdsmiljøprisen 2017, sagde Per Kristensen, formand for Arbejdsmiljøudvalget og faglig konsulent i FOA/KLS.

I får prisen for jeres indsats for at:

  • arbejdsmiljørepræsentanterne kan holde kontakten til arbejdspladserne

  • holde viden og rutiner om ergonomi vedlige hos kollegerne

  • følge med i den nyeste teknologi til at lette arbejdet for jeres kolleger

  • og holde øje med kommunens iver efter at indkøbe de billigste rengørings-midler. I sørger for, der altid er styr på kemikalierne, og hvordan de bruges.

 

Det er rigtig flot, at I har kunnet holde dampen oppe efter LIVA-projektet for ti år siden, som handlede om at forbedre ergonomi, arbejdsstillinger og hjælpemidler. Den indsats har I formået at kunne udbygge!

Og så fik Jette Larsen, Pia Pedersen, Sevim Cetin, Ahmet Ucar, Firdes Oztürk og Linda Agyare overrakt farvestrålende blomsterbuketter og checken på 5.000 kr. af Jane Vinstrup fra Arbejdsmiljøudvalget.

 - Vi er stolte af, at vi gør det arbejde. – Nu vil vi gøre det endnu bedre, så må vi se, om vi kan vinde igen næste år, siger Shaista grinende. – Præmien på 5.000 kr. deler vi, så hver får 833 kr.

 

Rita og Inge vandt hver en i-Pad – Fem vandt 800 kr.

Og så blev den sidste spænding udløst, da der blev trukket lod mellem deltagernes indgangsnumre.

Køkkenmedhjælper Rita Rasmussen, København, og rengøringsassistent Inge Pedersen, Hvidovre, glædede sig over at blive de heldige vindere af en iPad.

Mens de fem gavekort på 800 kr. blev vundet af Charlotte Schjølin Gullaksen, Gitte Meyer, Anette Nyby, Mustafa Özcan og Alis Gotfredsen.