Forsvar vores velfærd - Demonstrationer onsdag 10. maj

Pædagoger, sosu-hjælpere, lærere, 3F specialarbejdere og KLS-rengøringsfolk klappede, da Velfærdsalliancens talsmand, Jan Hoby, sagde: ”Vi vil som kommunale tillidsfolk opfordre borgmestrene til at stå sammen og gøre en indsats for kommunalt selvstyre og velfærd.  For de enkelte kommuner kan ikke længere alene dæmme op for de massive besparelser, som regeringerne har påført kommunerne siden 2009. – De har fjernet 36.000 kommunale medarbejdere.”    

Demonstrationen blev holdt samtidig med, at politikerne fra de 98 kommuner mødtes til KL-topmødet 16. - 17. marts i Ålborg – hvor de også blev modtaget af aktivister og fagforenings-faner. Og de faglige tillidsfolks venlige, men bestemte opfordring: ”Sig nej til en økonomiaftale med regeringen – hvis ikke moderniserings- og effektiviserings-programmet er fjernet!”

Forbereder I velfærds-aktioner - onsdag 10. maj?

Nu går tillidsfolk, fagforeninger og aktivister sammen for at skabe aktioner onsdag 10. maj foran rådhuse og andre steder i kommunerne samt foran regions-hospitalerne – for at afvise besparelser.

Fortæl fagforeningen, hvad du og I har gang i - i jeres kommune og regionen. 

 

Der er allerede planlagt aktiviteter og demonstrationer her:

København - Rådhuspladsen kl. 17:00 - 18:30   

Frederiksberg - Rådhusplads kl. 17:00 - 18:30  

Lyngby Rådhus kl. 17 - 18

Hørsholm - Apotekertorvet kl. 17.00 - 18.00 

Køge Rådhus, Torvet kl. 17.00 - 19.00 

Også i Odense, Århus, Vejen, Tønder og andre byer forberedes der nu aktiviteter onsdag 10. maj. – Se mere på Velfærdsalliance.dk 

Lad os høre, hvad der sker lokalt hos jer i Hvidovre, Kastrup, Rødovre, Albertslund, Glostrup, Gladsaxe og andre steder… – Mail til ob016@foa.dk eller ring 46 97 15 16.