Nu er det nok. – Vi vil ikke have skattelettelser, men velfærd og lighed

Nu er det nok. – Vi vil ikke have skattelettelser, men velfærd og lighed

”Der demonstreres i mere end 40 byer rundt omkring i Danmark i dag. Der er ved at sprede sig en stemning af, at nu er det nok. Vi står sammen på det private og offentlige arbejdsmarked og siger til magthaverne - vi vil ikke have skattelettelser, men bedre velfærd og mere lighed,” sagde Per Olsen, formand for LO Hovedstaden, i sin velkomst.

Her er lærere, bygningsarbejdere, sosu-assistenter, sygeplejersker, rengøringsfolk, pædagoger, studerende og mange andre faggrupper. Ligesom i Århus, Ålborg, Odense, Esbjerg, Randers, Helsingør, Vordingborg, Skælskør og mange andre byer tirsdag 7. november.

”Mange taler om de varme hænder. Jeg vil godt tale om de kolde. Buschaufføren, der sørger for, at vi kan komme på arbejde. Rengøringsassistenter, der holder skolerne rene. De og mange andre sikrer også velfærd,” understreger 3F forbundsformand Per Christensen og opfordrer alle faggrupper til at stå sammen i kampen for bedre velfærd. Også på valgdagen.

FOA-formand Dennis Kristensen siger, vi skal passe på nedbrydningen af velfærdssamfundet: ”I de seneste 15 år er der fjernet 52 milliarder kroner fra fællesskabets kasse til skattelettelser. Nu vil regeringen bruge yderligere 23 milliarder kr. på skattelettelser. De 75 milliarder ku’ i stedet være brugt på at sikre bedre velfærd.”

Ellen, Mimi og andre KLSere syntes, det blev en god velfærdsdemonstration, som understreger valgkampens hovedtema.