Valby for Velfærd gi’r småkager

Togrejsende, buspassagerer og andre Valby-borgere vil blive overrasket på Valby Station med choko cookie og en velfærds-flyer torsdag 26. oktober kl. 15 -16.

Det er tillidsfolk fra Valby-fagforeningerne, som frister borgerne til at skrive under på: – Vi vil ha’ velfærd frem for skattelettelser - her op til kommunalvalget tirsdag 21. november.

Der er i hele Danmark indsamlet 64.700 underskrifter, men 100.000 skal gerne skrive under på for at presse politikerne til at prioritere vores fælles velfærd.

– Vi giver Valby-borgere og andre mulighed for direkte at skrive under på vores medbragte pc’er og i-Pads. Vi vil presse politikerne til at forsvare vores børneinstitutioner, skoler, ældrepleje og sygehuse – i stedet for at give skattelettelser til rige millionærer, siger Mimi Bargejani, næstformand i FOA-fagforeningen KLS.

Forbipasserende tilbydes en cookie og flyer i en lille plastpose. Her opfordres de også til at deltage i fagbevægelsens velfærds-demonstration tirsdag 7. november kl. 16.30 -18 på Thorvaldsens Plads, ved Folketinget og Holmens Kanal. + Gå gerne med i stjerne-demonstrationen fra Enghave Plads kl. 15.30 - ind til hoveddemonstrationen.

 

Hilsener og på gensyn

Valby for Velfærd

/
FOA/KLS  -  3F BJMF - FOA afd. 1  -  PMF, Kbh. Syd  + Valby TR for pædagoger, medhjælpere, sosu’er, plejemedhjælpere og lærere + 3F kommunalarbejdere